Ungdomsøen logo

Summercamp på Ungdomsøen


Dato og tid

Søndag d. 19. juli 2020 kl. 12:00 til Tirsdag d. 28. juli 2020 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. juli 2020 kl. 11:00

Sted

Ungdomsøen, Middelgrundsfortet 1, 1433 København K Ungdomsøen
Middelgrundsfortet 1
1433 København K

Summercamp på Ungdomsøen


Geniale byggeprojekter, arbejdshandsker og eventyr

READ ENGLISH VERSION HERE 

Er du vildt nysgerrig efter at se, hvilke hemmeligheder og nye eventyr, der mon gemmer sig i de gamle tunnelgange og kanonstillinger på Ungdomsøen? Så har du og dine venner igen muligheden for at komme med på et unikt eventyr.

I sommerferien kan du blive Ø’xplorer og pakke færgen med værktøj, eventyrlyst, ung kampkraft og godt humør.

Det er tid til at gøre Ungdomsøen endnu bedre. Derfor inviterer vi alle unge med på togt, hvor der skal arbejdes, hygges og drømmes på Ungdomsøen.

Hele øen summer af aktivitet. Og som dagene går, kan du se forandringerne, når terrænet bliver trimmet, byggerier påbegyndes og projekter begynder at vise sig som resultatet af de mange frivilliges gå-på-mod og hårde arbejde. Om aftenen er der sørget for, at alle kan hygge sig og grine sammen, inden det er tid til at lade op til næste dags strabadser.

Projekter, du kan bidrage til

Blomsterkasser – Blomster skal der til! For at sætte rammerne om flere hyggelige dage på øen, skal vi bygge blomsterkasser sammen med FRAK, der skal give øen endnu flere hyggekroge – og både bien og sommerfuglene på øen vil elske dette projekt.

Renovering af værelser – Er du vild med Extreme Home Makeover? Så kan du få lov at slå dig løs her! Der skal nemlig renoveres nogle værelser, så endnu flere får mulighed for at skabe fantastiske og skøre minder på Ungdomsøen.

Grønne fingre – Øens vilde planteliv er blevet tæmmet i den seneste tid. Men krigen mod de vilde buske er ikke vundet i én omgang! Folk, som har forstand på buskryddere, hæksakse og evner at anvende en skovl, kan få nok at se til. Har du stort kørekort til trillebør, så er du meget velkommen.

Alt i alt – Der er mange forskellige projekter, og der er brug for mange forskellige menneskers kompetencer, hvis vi i samarbejde skal nå i mål med alle projekterne.

Unge lyser øen op - Kunst møder elektronik og der bliver lys.! Sammen med nogle inspirerende eksperter, vil vi eksperimentere med solceller, 3D print og ting og sager vi kan finde rundt om på øen.
Det skal så ende med at blive til nogle fantastiske installationer, som kan stå rundt på øen og skabe lys og stemning i natten. Vær kreativ og lær lidt elektronik.


FAQ

Hvis jeg får kolde fødder eller kun kan deltage dele af lejren?
Hvis du ikke kan undvære din café latte eller andet på land, har du mulighed for at hoppe på færgen til Nyhavn, der sejler flere gange om dagen. Du har mulighed for at tilmelde dig hele campen eller bare de dage, du kan. Så det er helt op til dig hvor mange dage, du vil være øboer i Øresund.

Jeg tænker fest - Hvad tænker I?
Vi tænker, at en fest er mange ting, men at den på Ungsomsøen ikke involverer solide mængder alkohol. Brug af værktøj og færdsel rundt i kilometer af tunnelgange i påvirket tilstand er ikke en fornuftig kombination.

Hvor kan jeg kaste mig på ryggen i udmattelse, når dagen er forbi?
Du skal selv medbringe et telt, som kan slås op på en fælles lejrplads i nærheden af fællesfaciliteterne. Tag desuden en varm sovepose og vindstærkt telt med – Der er ikke meget læ på en ø midt i Øresund.

Hvordan er min selfie-dækning?
Der er masser af Wi-Fi så du kan dele årets bedste sommerferiebilleder og hashtagge løs med #ungforung #ungdomsøen og meget mere! Mobildækningen er elendig, så hvis du skal ringe efter pizza, er det bedst på Wi-Fi opkald.

Er det egentlig lidt ”Nordens Ibiza”?
Næ, det kan da godt være, at du kan pådrage dig en solskoldning, hvis du glemmer solcremen, men vi er fortsat i Danmark, og selvom vi skal på ø-camp, så må du være forberedt på, at temperaturen er lidt lavere end på fastlandet – Ta’ varmt tøj med!

Skal jeg tage mine swagger jeans og hippe sneakers med?
Den holder måske på gåturen ned ad Nyhavn mod færgen, men så stopper det også ved landgangsbroen. Vi kommer til at arbejde, og arbejdshandsker, slidte t-shirts og blå kansasbukser, bliver du sikkert lykkelig for, men hey! Du vil være smuk uanset hvad du har på.

Praktisk information

Hvornår: 19 . juli til 28. juli.
Pris: Vi betaler færgebilletten, men transporten til færgen står du selv for. Hvis du kommer langvejs fra, kan du i facebookgruppen Ungdomsøen Fællesskab finde en buddy at følges med. Ungdomsøen giver et transporttilskud på 200 kr. til frivillige, som skal krydse mindst én af de store broer for at komme til København. Husk kvitteringen.
Medbring: Du skal selv medbringe sovepose, liggeunderlag, telt, arbejdstøj og hvad du ellers vil få brug for til et par dage med overnatning ude.

Mangler du en sovemakker eller en af følges med til færgen? Så kan du besøge facebooksiden Ungdomsøen Fællesskab og høre, om der er andre, der mangler en buddy!

Tilmelding

Hvis du og dine kammerater drømmer om at få lov til at tilbringe nogle uforglemmelige dage i telt på Ungdomsøen sammen med en andre unge, så skal I tilmelde jer NU! Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Ungdomsøen
Anton Vind Krogh-Jensen
Tlf: +45 30110242
anton.vind@ungdomsoen.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Ungdomsøen
Anton Vind Krogh-Jensen
Tlf: +45 30110242
anton.vind@ungdomsoen.dk