Ungdomsøen logo

Gratis intimkoncert på Ungdomsøen Aflyst


Dato og tid

Lørdag d. 4. juli 2020 kl. 11:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 4. juli 2020 kl. 09:00

Sted

Ungdomsøen, Middelgrundsfortet 1, 1433 København K Ungdomsøen
Middelgrundsfortet 1
1433 København K

Gratis intimkoncert på Ungdomsøen Aflyst


Ungdomsøen inviterer til gratis udendørs intimkoncert midt i Øresund, og DU er inviteret!

Vi har inviteret en flok unge musikere til at komme og give en intimkoncert i øens flotte omgivelser. Så grib din kammerat og dit gode humør, så står vi for flotte omgivelser og god musik!
Kunstnerne vil løbende blive annonceret på begivenheden på facebook, men skynd dig at fange en gratis billet før der bliver udsolgt.
Selve arrangementet er gratis men på grund af Corona er der en begrænsning på 40 deltager, så reserver en plads med en billet!

Ud over noget lækker musik kan man nyde det gode vejr, tage en dukkert i havet, købe en is eller noget koldt at drikke i kiosken eller tage med på en gratis rundvisning og høre meget mere om hvordan Ungdomsøen blev til, hvad vores dogmer er og om hvordan verdens største landfaste ø, uden landforbindelse, blev til.

OBS! Du skal selv sørge for transport til og fra øen, om du sejler i din egen båd (se vores havnegebyr her: https://ungdomsoen.dk/ungdomsoeen/besoeg/ ), tager færgen (køb billet her: https://sparshipping.dk/vare/billet-ungdomsoeen/) eller svømmer herud.

Det er muligt at overnatte på øen, både i telt, shelter, egen båd eller indenfor på værelse eller sovesal, læs mere på vores hjemmeside https://ungdomsoen.dk/ungdomsoeen/besoeg/

Du kan læse meget mere om Ungdomsøen her:
Har du spørgsmål? Så send en mail til info@ungdomsoen.dk

Vi ses på øen!

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Ungdomsøen
Tlf: +45 20405999
info@ungdomsoen.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Ungdomsøen
Tlf: +45 20405999
info@ungdomsoen.dk