Hop til hovedindholdet

Ungdomsøen logo

Ungdomsøen inviterer til ORDET ER DIT


Dato og tid

Mandag d. 20. februar 2023 kl. 17:30 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 19. februar 2023 kl. 13:00

Sted

Ungdommens Demokratihus, Slagtehusgade 10a, 1715 København Ungdommens Demokratihus
Slagtehusgade 10a
1715 København

Ungdomsøen inviterer til ORDET ER DIT


Kom og lær hvordan du tager ordet i din magt

Ungdomsøen inviterer alle unge i alderen 15 til 30 til at blive endnu stærkere formidlere i samarbejde med talerskolen Røst 🗣
Alle oplever fra tid til anden at skulle tage ordet foran andre. Uanset om det er en festtale, en præsentation, en fremlæggelse eller en debat, kan være svært at overvinde nervøsiteten og vide hvordan man bedst får sit budskab frem. Men frygt ikke! Den 20. februar kan du nemlig blive klædt på til at tage ordet i din magt.
Gennem oplæg, workshop og øvelser vil Martin Fehr Therkildsen fra talerskolen Røst give dig taletips, og der vil være plads til at være nysgerrig og møde andre unge. Når aftenen er omme, vil du vide, at ORDET ER DIT 💪
Alle er velkomne. Både dig, som er nysgerrig på at lære mere om formidling, og dig, som måske står og skal forsvare dit speciale ganske snart eller skal holde tale foran en masse mennesker inden længe. Du er også meget velkommen til at medbringe et oplæg eller en tale, du arbejder på, og som du gerne vil have sparring på.
Der vil også være tid til at hygge med venner og møde nye mennesker. Blandt andet til fællesmiddagen.
Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig senest den 19. februar klokken 12.00, hvis du skal med👇
https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/402/
 
PROGRAM
17.30: Ankomst
17.45 👋 Velkomst
18.00 🗣 Oplæg med gode råd til at holde tale (del 1)
18.30 🍽 Fællesspisning
19.00 🗣 Oplæg med gode råd til at holde tale (del 2)
19.30 ✍️ Workshop i at skrive egne taler
20.00 🫧 Pause
20.15 😌 Nervøsitetshåndtering, stemmeopvarmning og fællessang
20.40 💬 Taler
21.00 👋 Tak for i aften
 

PRAKTISK INFORMATION
Arrangementet foregår i Ungdommens Demokratihus, Slagtehusgade 10A, 1715 København V. 
 Der er gratis aftensmad og velkomstdrink til alle tilmeldte. Flere drikkevarer kan du købe i Realisér Bar. 
 Tilmeldingsfrist er den 19. februar klokken 12.00. 
  
OM RØST 
Røst er sat i verden for at styrke unges retoriske evner og mod, så de fremover tør tage ordet, og gøre det mindre grænseoverskridende at tale foran andre. Vi oplever mange steder en stigende interesse for den gode gammeldags tale og det at stille sig op i en forsamling og sætte ord på følelser, frustrationer og fremtidsdrømme. Vi hjælper med at finde inspiration til talerne, skabe struktur, arbejde med sproget og øge bevidstheden om kropssprog og stemmeføring. Og vigtigst af alt skaber vi et rum, hvor talerne kan møde publikum i gensidig respekt og nysgerrighed.  
Læs mere om Røst på https://www.xn--rst-0na.dk/
 
 OM UNGDOMSØEN 
Ungdomsøen er en ø i Øresund, som bliver drevet af unges engagement. Her kan du tage en pause fra hverdagen og slappe af, udvikle projekter, holde arrangementer, eksperimentere, fejle, udleve drømme og ikke mindst blive en del af et fællesskab, der strækker sig ud over hele landet. Ungdomsøen er for alle unge mellem 15 og 30 år. Her er der bogstaveligt talt højt til loftet, og der er plads til at være sig selv. Om sommeren bader vi i havnen og skåler i solnedgangen, om vinteren varmer vi os i saunaen og hygger os med popcorn og film, men vi skaber minder og fællesskaber hele året.
Læs mere om Ungdomsøen på www.ungdomsoen.dk

Arrangementet er skabt i samarbejde mellem talerskolen Røst, Ungdomsøen og Ungdommens Demokratihus med støtte fra Københavns Kommune.

Vi kan godt finde på at tage billeder og video til arrangementer på Ungdomsøen. Billedmaterialet kan blive brugt til kommunikation af og om Ungdomsøen på hjemmeside, sociale medier, i tryksager og øvrige medier. Hvis ikke du ønsker at optræde på billederne, skal du bare sige det til fotografen til det pågældende arrangement. 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Ungdomsøen
Tlf: +45 20405999
info@ungdomsoen.dk

Kontaktinformation til arrangør

Ungdomsøen
Tlf: +45 20405999
info@ungdomsoen.dk