Hop til hovedindholdet

Ungdomsøen logo

Sov Ude på Ungdomsøen


Dato og tid

Lørdag d. 25. maj 2019 kl. 16:00 til Søndag d. 26. maj 2019 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 22. maj 2019 kl. 23:00

Sted

Ungdomsøen, Middelgrundsfortet 1, 1433 København K Ungdomsøen
Middelgrundsfortet 1
1433 København K

Sov Ude på Ungdomsøen


Arrangementsbeskrivelse

Vil du se solen gå ned over Københavns skyline? Hygge dig med dine venner eller familie omkring bålet, mens stjernerne begynder at titte frem på nattehimlen? Bruge en aften på et gammelt søfort lige uden for København og tage hjem næste morgen med en uforglemmelig oplevelse i rygsækken?

Så skal du med til Sov Ude på Ungdomsøen!

Ungdomsøen åbner til august efter en gennemgribende renovering. Men allerede d. 25. maj har du nu mulighed for at opleve det gamle Middelgrundsfort, når der afholdes en helt særligt Sov Ude arrangement på øen.

Sov Ude er et landsdækkende arrangement, der sætter fokus på de små og store oplevelser, som friluftslivet, naturen og mørket tilbyder. Og i år afholdes der for første gang Sov Ude på Ungdomsøen.

Det bliver en unik mulighed for at opleve øen som nogle af de allerførste før den officielle åbning. Du kan gå på opdagelse i det gamle forts lange gange, lave popcorn over bål, deltage i aftenaktiviteter arrangeret af spejdere og overnatte under åben himmel eller i telt rundt omkring på øen.

Søndag morgen byder vi på morgenmad på bål, inden vi pakker sammen og tager båden tilbage til København.

Arrangementet er åbent for både børn, unge og voksne og alle kan være med, uanset om man er garvet spejder eller bare drømmer om at falde i søvn under stjernene og vågne op til fuglesang og bølgeskvulp.

Praktisk:
Båden til Ungdomsøen afgår fra Nyhavn 71 og overfarten tager 30 minutter.Lørdag d. 25. maj vil der være afgang kl. 16 og kl. 18 fra Nyhavn og båden sejler retur fra Ungdomsøen kl. 10.05 og kl. 12.05 søndag d. 26. maj.

Arrangementet koster 250 kr for voksne og 110 kr for børn under 15 år. Prisen dækker transport, bålhygge, aktiviteter og morgenmad.

OBS: Du skal selv medbringe telt og sovegrej samt aftensmad, som der vil være mulighed for tilberede på grill eller bål.

Der er kun 100 pladser til arrangementet. Tilmelding sker efter ”først til mølle”-princippet og lukker d. 20. maj 2019.

Du kan læse mere om Sov Ude og finde arrangementer over hele landet på www.sovude.dk

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Ungdomsøen

info@ungdomsoen.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Ungdomsøen

info@ungdomsoen.dk