Ungdomsøen

Summercamp på Ungdomsøen


Dato og tid

Fredag d. 6. juli 2018 kl. 12:00 til Søndag d. 15. juli 2018 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 1. juli 2018 kl. 12:00

Sted

Middelgrundsfortet
Middelgrundsfortet 1
1433 København K

Arrangør

Ungdomsøen
+45 20405999
info@ungdomsoen.dk

Geniale byggeprojekter, arbejdshandsker og eventyr

Er du vildt nysgerrig efter at se hvilke hemmeligheder og nye eventyr, der mon gemmer sig i de gamle tunnelgange på
Middelgrundsfortet? Så har dig og dine venner nu muligheden for at komme med på et unikt eventyr, hvor mange unge sammen er med til at gøre fortet til Ungdomsøen!
 
I sommerferien pakker øens Ø’xplorers færgen med værktøj, eventyrlyst, ung kampkraft og godt humør. Det er tid til at begynde byggeriet på Middelgrundsfortet, så det for alvor kan blive til Ungdomsøen. Det er tid til at bygge Danmarks
fedeste sheltere under de tidligere missilaffyringsramper, og så skal øen også have sin egen brandstation. Derfor inviterer vi nu unge med på et togt, hvor der skal arbejdes, hygges og drømmes om en fremtid på Ungdomsøen.
 
Hele øen vil summe af aktivitet. Og som dagene går, kan man se forandringerne på øen, når terrænet bliver trimmet, når shelters påbegyndes og affaldsgården begynder at viser sig som resultatet af de mange frivilliges gå-på-mod og hårde arbejde. Om aftenen er der sørget for at alle
kan hygge sig og grine sammen inden det er tid til at lade op til næste dags strabadser.
 
Projekter, du kan bidrage til
 
Nye shelters - Ungdomsøen skal have nytænkte sheltere med Danmarks mest unikke placering. De skal ligge under tidligere missilramper. Når shelterne er bygget vil de være et af Ungdomsøens mest eftertragtede steder.
 
Ren ø - Når Ungdomsøen åbner, vil der hver uge komme mange besøgende. Og selvom, ja nok nærmet fordi vi er på en ø lang væk fra alt, er der masser af gode grunde til at have styr på affaldet. Alt affald skal sorteres og opbevares i øens affaldsgård, indtil det sejles ind til land.
 
Grønne fingre - Øens vilde planteliv er blevet tæmmet i den seneste tid. Men krigen mod de vilde buske er ikke vundet i én omgang! Folk som har forstand på buskryddere, hæksakse og evner at anvende en skovl kan få nok at se til. Har du stort kørekort til trillebør, så er du også velkommen.
 
Kort sagt – Der er mange forskellige projekter, og der er brug for mange forskellige menneskers kompetencer, hvis vi i samarbejde skal få gjort fortet klar til kamp!
 
Vi har brug for alle kræfter, når opgaverne skal løses. Så hvis du kan se dig selv bidrage, er det bare med at få dig tilmeldt her og nu! Det bliver en unik camp. Og selvom der skal knokles om dagen, garanterer vi skæg og hygge om
aftenen!
 


FAQ

Hvis jeg får kolde fødder eller kun kan deltage dele af lejren?
Det er helt cool! Du skal blot selv medbringe en oppustelig gummibåd og årer! Der er cirka to kilo-meter i land, og vi sejler ikke frem og tilbage til andet end den planlagte afhentning og aflevering af jer. Er du forhindret i at deltage hele perioden, Men kan du ikke forestille dig en sommer uden at deltage i Summercamp på Ungdomsøen, kan du kontakte os. Vi ønsker, at man deltager minimum fire dage.

Jeg tænker fest - Hvad tænker I?
Vi tænker, at en fest er mange ting, men at den på Ungsomsøen ikke involverer solide mængder alkohol. Brug af værktøj og færdsel rundt i kilometer af tunnelgange i påvirket tilstand er ikke en fornuftig kombination. Der vil være mulighed for at købe øl/vin/vand til billige priser til aftenmåltiderne, hvorfor vi indskærper, at man ikke skal medbringe egen alkohol.

Hvor kan jeg kaste mig på ryggen i udmattelse, når dagen er forbi?
Du skal selv medbringe et telt, som kan slås op på en fælles lejrplads i nærheden af fællesfaciliteterne. Tag desuden en varm sovepose og fjeldtelt med – Der er ikke meget læ på et fort midt i Øresund.

Hvordan er min selfie-dækning?
Elendig – Din familie på Hipstergram og Fjæsbogen må, indtil du rammer fastlandet igen, leve i lykkelig uvidenhed om, at du sammen med en masse andre unge er ved at klargøre Middelgrundsfortet til fremtidens Ungdomsbastion.

Er det egentlig lidt ”Nordens Ibiza”?
Næ, det kan da godt være, at du kan pådrage dig en solskoldning, hvis du glemmer solcremen, men vi er fortsat i Danmark og selvom vi skal på ø-camp, så må du være forberedt på at temperaturen er lidt lavere end på fastlandet – Hav varmt tøj med!

Skal jeg tage mine swagger jeans og hippe sneakers med?
Den holder måske på gåturen ned ad Nyhavn mod færgen, men så stopper det også ved landgangsbroen. Vi kommer til at arbejde derude, og arbejdshandsker, slidte t-shirts og blå kansasbukser, bliver du sikkert lykkelig for.


Praktisk information

Hvornår: 6. juli til 15. juli. Afgangs- og ankomst-tidspunkt kan ses i tilmeldingen.
Hvem: Alle med et ungt sind, der er fyldt 18 år.
Pris: Deltagere dækker selv transportudgifter til København, men færge og forplejning er gratis.
Medbring: Du skal selv medbringe sovepose, liggeunderlag og gerne telt.


Tilmelding
Hvis du og dine kammerater drømmer om at få lov til at tilbringe nogle uforglemmelige dage i telt på Ungdomsøen sammen med en andre unge, så skal I tilmelde jer NU! Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ungdomsøen
+45 20405999
info@ungdomsoen.dk