Ungdomsøen logo

Åben Ø


Dato og tid

Fredag d. 11. maj 2018 kl. 10:00 til 20:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 10. maj 2018 kl. 15:00

Sted

Middelgrundsfortet, Middelgrundsfortet 1, 1433 København K Middelgrundsfortet
Middelgrundsfortet 1
1433 København K

Åben ØTag med vennerne på picnic midt i Øresund den 11. maj!

Fridag med vennerne på en ø i Øresund? Rundtur i et gammelt søfort? Grill med dine bedste venner på kajkanten mens I hænger ud og slikker sol? Lyder det som opskriften på en optursoplevelse? Så er det nu, I skal checke ind og tilmelde jer Åben Ø – alle de andre kommer.

Hvad er det der Ungdomsøen for noget?
Ungdomsøen er et vildt projekt, der åbner i 2019. Middelgrundsfortet midt i Øresund er på det tidspunkt blevet omdannet til en kreativ base, hvor unge fra hele landet ikke bare kan deltage i, planlægge og gennemføre deres egne vilde projekter. De kan også udfordre sig selv og hinanden og skabe fed udvikling til gavn for sig selv og samfundet.  

Cool, men hvad er så Åben Ø?
Der mangler lige 15 minutters arbejde her og der, før Ungdomsøen er klar til endelig indtagelse. For at både børn, unge og voksne allerede nu kan se stedet, få fornemmelsen af, hvor fedt det bliver at tage de første fede oplevelser med hjem til fastlandet, så åbner vi op for, at dig og vennerne kan besøge øen fredag den 11. maj.

Hop om bord i dit eget skib eller kajak og sejl ud til ungdomsøen, eller mød os på Langelinjekaj 9 ved isbjørnen, hvor vi sejler med rib klokken 10, 11 og 12. Ribben sejler tilbage mod Langelinjekaj igen klokken 16, 17, 18 og 20. Har du dårlig ryg, eller er gravid, anbefaler vi ikke, at du tager med ribben.

Prisen for transport i rib er 165 kr. tur/retur pr. person (resten betaler vi).
Sejler I selv til øen, koster det 100 kroner for havneanløb pr. båd. I kan lægge til fra klokken 10 til 20.

Chill eller rundtur? Hvad med begge dele!

I vælger selv, om I bare vil hænge ud i en kanonstilling og slikke sol, eller om I vil med på en guidet rundtur i noget af det gamle fort og rundt på resten af øen. I kan også pakke badetøj, og grillmad og hænge ud ved vandet. Der er guidede rundture klokken 11.30, 13.30 og 15.30.

Hvis I medbringer jeres egen mad og drikke, sørger vi for at tænde op i grillen. Der er ikke mulighed for at købe mad eller drikke på øen, så husk at fylde picnickurven op hjemmefra.

Okay, men hvordan kommer vi med?
I snapper vennerne, og hører om de vil med, tjekker stedet ud på vores Facebookside, ”Ungdomsøen” og tilmelder jer via linket, hvis I skal sejle med os.


Afgangssted:
Langeliniekaj 5, 2100 København 


Vi glæder os til, at I træder i land!

Ungdomsøen


Vil du vide mere? Skriv til info@middelgrundsfonden.dk

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Ungdomsøen
Tlf: +45 20405999
info@ungdomsoen.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Ungdomsøen
Tlf: +45 20405999
info@ungdomsoen.dk